Kwaliteit laat je niet aan het toeval over
Beenhouwerij Jeroen & Joyce
"Ik heb de passie voor het slagersvak van mijn vader meegekregen,” vertelt keurslager Jeroen Lievens trots. Voor hem betekent ambachtelijke slagersvak niet alleen het snijden van vlees, maar een manier om met de nieuwste trends mee te gaan en echt te begrijpen wat de consument zoekt. “Een ambachtelijke slager vertelt een verhaal,” legt hij uit, “dat zie je terug in de uitstraling, maar proef je vooral in de smaak van onze producten.”
Om kwaliteit te waarborgen laten Jeroen en zijn partner Joyce Cordonnier niets aan het toeval over. “Alles nauwlettend opvolgen en zelf in de productie staan, dat is de enige manier,” legt hij uit. “Ik kan niet goed genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om scherp te blijven op elk detail. Je moet altijd op zoek zijn naar manieren om jezelf te verbeteren. Kwaliteit begint immers bij de bron,” zegt hij resoluut. “Wij maken alles zelf,” vertelt hij. “En geloof me, klanten proeven dat verschil meteen. Wat wij maken, dat vind je nergens anders.”