Generaties vakmanschap bij
Slagerij Mortier
“Ik ben de vijfde generatie slager in onze familie,” vertelt Cédric Mortier van Slagerij Mortier. “Hoewel ik als kind nog boer of metselaar wilde worden, werd het vak van slager toch onweerstaanbaar.” Al vanaf 1882 is Slagerij Mortier een familiebedrijf, gedreven door vakmanschap dat in de loop der jaren is verfijnd en verbeterd. “Mijn ouders hebben me alles geleerd. Ik heb het op mijn beurt weer verbeterd door steeds te blijven experimenteren met technieken en smaken.”
Kwaliteit staat of valt met het gehele proces, legt Cédric uit: “Van het kiezen van de beste ingrediënten tot de zorgvuldige ambachtelijke verwerking – alles moet kloppen.” Daarom werken Cédric en zijn team uitsluitend met lokale leveranciers en is de slager niet bang om duurzame keuzes te maken. “We willen dat onze producten uniek zijn. Daarom blijven we steeds zoeken naar verbeteringen in smaak en techniek.”
We hebben recepten die al meer dan 50 jaar oud zijn, maar we blijven ook vernieuwen met moderne technieken en smaken.